Per Sant Jordi arriba… la FIRA DEL LLIBRE de segona mà!!

Ja arriba Sant Jordi i com ja és tradició, arriba també la FIRA DEL LLIBRE de segona mà!!

Enguany la celebrarem diumenge 22 d’abril d’11 a 14h al pati de l’Escola Torrent de Can Carabassa. La Fira és oberta al públic en general, així és que podeu convidar a tothom que vulgui venir.

Recollirem llibres, contes  de segona mà en bon estat , a partir de dilluns 16 d’abril fins al divendres 20 d’abril, de 9:00 a 9:30h i de 16:30 a 17:00h a l’entrada principal. Com a novetat, aquest any també recollirem roba, joguines i material esportiu en bon estat! El material recollit es posarà a la venda el diumenge 22 d’abril a la nostra Fira de Sant Jordi a preus molt econòmics (per exemple a 1€, 2€…) i els diners recaptats  s’utilitzen majoritàriament per a finançar la festa de fi de curs de tots els alumnes.

Com ja és habitual cada fira convidem a un escriptor, il·lustrador, fundació o organització per a que ens presentin els seus nous treballs editorials i enguany ens acompanyarà un dels nostres Hortencs més il·lustres, en Màrius  Serra!

L’escriptor i filòleg Màrius Serra treu a la llum els secrets editorials del dia de Sant Jordi en el seu nou llibre ‘La novel·la de Sant Jordi’ (Amsterdam, 2018), que mostra l’ego d’escriptors amb una paròdia del sector editorial i del gènere de l’autoficció, i barreja gènere negre amb l’assassinat fictici d’alguns autors com Carlos Ruíz Zafón i Pilar Rahola.

Com ja es tradició, podreu participar a la Quina Carbassera, serà molt divertit i us podreu endur molts premis!!

I, com no podia ser d’una altra manera, tindrem el nostre habitual servei de BAR, pica-pica i alguna sorpresa de bon menjar….. IMPORTANT: Recordeu-vos de portar el got reutilitzable!!!

També hi haurà sorpreses divertides pels menuts de la casa! Com taller de fer xapes, taller de figuretes amb goma eva i es podran pintar els cabells ben divertits amb el racó de perruqueria. Així doncs us esperem a tots i totes i us animem a convidar a tothom que vulgueu doncs serà un matí de diumenge divertit per grans i petits!!

Recordeu: DIUMENGE, 22 D’ABRIL  d’ 11 a 14h al pati de la nostra escola.

Organitza: AFA, les mares i els pares enllaç i famílies de primer

Esdeveniments carabassers