Taller de fruita al Torrent de Can Carabassa

El dijous després de l’escola 17 nens i nenes i els seus pares i mares van gaudir d’un taller a càrrec de Pam i Pipa.

Aquesta empresa, a més de encarregar-se cada dia del servei de cuina dels nostres infants, també fa tallers sobre alimentació saludable i sostenible.

En aquesta ocasió es va fer un taller sobre la fruita.

El que recomanen nutricionistes i pediatres és menjar 5 peces o racions de fruita i/o verdura cada dia però de vegades és difícil que aquests aliments agradin als infants. Per aconseguir-ho, el primer que hem de fer nosaltres és menjar fruita i verdura. Difícilment ho faran ells si no ens veuen als seus pares i mares fer-ho. Així que mai és tard i la primavera és un bon moment per començar a menjar millor i així donar exemple als nostres infants. En aquest post de la pediatra Lucia Galan trobareu més informació: http://www.luciamipediatra.com/alimentacion-infantil-lo-estoy-haciendo-bien/

Respecte a quines fruites o verdures escollir per cada ocasió, els experts en nutrició i sostenibilitat recomanen sempre que siguin locals i de temporada! I una darrera recomanació, cap suc ni que sigui de fruita natural pot substituir la fruita amb tota la seva fibra a més de les vitamines. Ara ve el temps de cireres, nespres, prunes… a gaudir molt de totes elles!!!!!

Esdeveniments carabassers