Arriba el casal d’estiu al Torrent de Can Carabassa

Dilluns 25 de juny comença el casal d’estiu organitzat per l’AFA del Torrent de Can Carabassa i gestionat pel propi equip de monitors.

L’activitat d’aquest estiu tindrà una durada de 6 setmanes. Del 25 al 29 de juny, del 2 al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre. Són possibles tres horaris diferents. De 9 a 13h. De 9 a 15h i de 9 a 17’00h (aquestes dues últimes opcions es contemplen amb el dinar inclòs)

El servei de cuina anirà a càrrec de l’empresa que durant tot l’any gestiona el menjador de l’escola, Pam i Pipa. S’adaptaran tots els menús que per necessitats mèdiques o culturals es demanin. Yo haurà servei d’acollida al matí (7’30 a 9) sempre i quan hi hagi un mínim d’infants que ho necessitin.

Cada dilluns a 1a hora es desvetllarà el centre d’interès de la setmana, que s’anirà treballant amb diferents activitat. La primera setmana tindrà com a eix el cinema.

Aquí teniu les informacions amb tot el que han de portar els infants, com es realitzen les entrades i sortides i altres recomanacions :

NORMATIVA DEL CASAL D’ESTIU 2018-ok

Per conèixer més en profunditat el projecte educatiu:

Projecte Casal EStiu 2018

I si teniu dubtes, incidències o comentaris, podeu escriure a: casaldestiu@afacancarabassa.cat

Bon estiu!!!!!

Casal d'estiuInformacions d'interès