Parlem de les activitats extraescolars?

Com ja sabeu, les activitats extraescolars es gestionen desde una comissió formada per mares i pares d’alumes de l’escola, igual que els altres serveis que ofereix la nostra AFA. Però com som molts, no podem parlar amb tothom i saber la vostra opinió sobre aquestes activitats.

L’educació dels nostres infants no només es treballa en horari lectiu i per tant, és molt important que aquestes activitats en el lleure siguin profitoses, i a la vegada divertides. A més, promocionar i gaudir de l’esport és guanyar salut i qualitat de vida!

Per això us fem arribar aquesta enquesta.
Ens agradaria saber la vostra opinió i, encara que no hi participeu actualment ens agradaria saber quines activitats us agradaria que fessim per tenir en compte pels propers cursos.

Enllaç per respondre l’enquesta és: https://goo.gl/form/kLzdMg3nIJti18I53

L’enquesta es podrà contestar fins el 29 de juny.
Us agraïm la vostra participació!

ExtraescolarsInformacions d'interès