Aquesta setmana el casal… va de cine

Aquesta dilluns ens ha visitat una directora de cinema molt famosa al casal, ens ha ensenyat com es roda una pel·lícula i ens ha demanat que per al dijous quan ens torni a visitar cada grup hagi rodat un tràiler d’una pel·lícula. Així que al llarg de la setmana cada grup es dedicarà a preparar tot el que necessita per a rodar el seu tràiler. A finals de setmana si entreu al web ja podreu veure tots els tràilers que haurem rodat. El dimecres farem sortida de només matí, a les 13h ja estarem a l’escola. Anirem als cinemes Texas a veure la pel·lícula Roby i Toby el viatge fantàstic.

El divendres estarem tot el dia d’excursió. Dinarem amb pícnic. Els infants que no dinen a l’escola s’hauran de portar el dinar de casa. De P3 a 1r hauríem d’anar al llac de la Creueta del Coll, a dia d’avui ens han avisat que aquesta setmana la piscina romandrà tancada ja que tenen una fuita d’aigua molt gran i encara no han pogut detectar d’on és. Esperen que la setmana que ve ja estigui reparada. Així que aquesta setmana els infants de P3 a 1r aniran d’excursió al Parc del Laberint. El grup de 2n a 5è aniran a la piscina de la Clota. Totes les sortides les realitzarem amb transport públic, el dimecres amb metro i el divendres els grups del Laberint amb metro, i els grups de la Clota amb autobús.

Tots els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu els dies de la sortida per a poder-la utilitzar.

Menú d’aquesta setmana: Menú Juny casal d’estiu Can Carabassa

Casal d'estiu