La segona setmana del casal viurem la magia del circ

Avui ens ha visitat un mag al casal, venia una mica trist doncs veu que el seu ofici s’està perdent. Al veure tants nens i nenes s’ha posat molt content i ens ha fet uns trucs de màgia. També ens ha animat per a que cada grup prepari una actuació amb malabars ja que dijous al matí ens vindrà a acomiadar, ha de visitar més casals per a fer créixer el seu art. Esperem que pugui marxar molt content al veure que hem aprés part del seu ofici i que el circ ja no perilla.

Cada dia farem jocs d’aigua al casal, així que cada nen/a ha de portar el banyador, la tovallola i les xancletes per a mullar-se. Si volen poden portar estris d’aigua per a jugar. Cada dia anirà a casa per tal de que es pugui eixugar bé.

El dimecres farem sortida de només matí. Anirem al Cosmocaixa a fer unes activitats. MOLT IMPORTANT A LES FAMÍLIES QUE ELS INFANTS SURTEN A LES 13H. AQUEST DIMECRES ARRIBAREM A L’ESCOLA A LES 13’30H ja que una de les activitats acaba a les 12’50.

Aquesta sortida la farem amb autocar. Aquest dia els nens i nenes no cal que portin la motxilla ja que no farem jocs d’aigua al casal.

Activitats al Cosmocaixa:

P3: Lluc el Samaruc

P4-P5-1r: El cel de la Cloe

2n-3r: Creactivity

4t-5è: Criptografia

El divendres estarem tot el dia d’excursió. Dinarem amb pícnic. Els infants que no dinen a l’escola s’hauran de portar el dinar de casa.

De P3 a 1r hauríem d’anar al llac de la Creueta del Coll, per una averia que han tingut, fins dimecres 4 no ens sabran dir si ja poden obrir o encara no. El dijous ja us informarem de com queda aquesta sortida.

El grup de 2n a 5è aniran a la piscina de la Clota.

La sortida del divendres la realitzarem amb transport públic. Els de la Clota amb autobús i si podem anar a la Creueta, ho farem amb metro.

Tots els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu el dia de la sortida per a poder-la utilitzar. Els monitors ens responsabilitzem en el cas de possible pèrdua.

Gràcies

L’equip de monitors/es

Esdeveniments carabassers