Un musical ben animal per la tercera setmana de casal

Avui hem tingut una sorpresa al casal, ens han vingut a visitar en Rafiki i en Zazu de l’espectacle del Rey Leon. Ens han ensenyat una miqueta el seu musical i ens han animat a que nosaltres col·laborem amb ells per fer una part del musical. Així que totes les famílies esteu convidades el DIVENDRES A LES 16’30 hores al gimnàs de l’escola, podreu veure el nostre espectacle del Rey León. L’entrada la farem per la rampa del pati. Demanem que com a molt vinguin dos familiars per infant ja que l’espectacle és al gimnàs.

El dimecres farem la sortida matinal a l’Auditori. A les 13 hores ja estarem de tornada a l’escola. Anem a fer les següents activitats:

P3, P4 i P5: instruments aquàtics

1r, 2n, 3r, 4t i 5è: un Món de ritmes

DEMANEM QUE ELS INFANTS DE P3 VINGUIN A L’ESCOLA A LES 8’45h per poder marxar a les 9 en punt. Aquest grup és el primer en fer l’activitat i han de ser puntuals.

La sortida la farem amb autobús.

El divendres anirem tot el dia a la piscina. Recordeu que els infants que no dinen a l’escola han de portar el menjar de casa. Aquest dia, independentment de l’opció horària, tots els nens i nenes surten a les 17h.

Els grups de P3 fins a 1r aniran amb autocar a la piscina del club de tennis Sant Gervasi, a Sant Just Desvern.

Cal que els nens i nenes portin manguitos, armilla, bombolleta … el que vulgueu per entrar a la piscina. No deixen entrar matalassos inflables. La part de la piscina menys fonda fa 0’70.

Els grups de 2n fins a 5è anirem, amb autobús, a la piscina de la Clota.

Tots els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu els dies de la sortida per a poder-la utilitzar. Els monitors ens responsabilitzem en el cas de possible pèrdua.

Us esperem el divendres per a que pugueu gaudir del nostre espectacle!

L’equip de monitors/es

Casal d'estiu