Aquesta setmana, els infants del casal del Torrent de Can Carabassa es converteixen en xefs

Avui hem sabut que hem estat seleccionats per a formar part en un concurs de cuina. Ha vingut una cuinera molt reconeguda i ens ha cuinat una recepta. Ens ha engrescat a que al llarg de la setmana practiquem diferents receptes per a que dijous puguem trobar la millor recepta i poder cuinar davant seu.

Cada dia farem jocs d’aigua al casal, així que cada nen/a ha de portar el banyador, la tovallola i les xancletes per a mullar-se. Si volen poden portar estris d’aigua per a jugar. Cada dia anirà a casa per tal de que es pugui eixugar bé.

El dimecres al matí anirem d’excursió , amb autocar, al parc de Can Mercader a Cornellà. A les 13 hores ja estarem a l’escola. Aquest dia no cal que portin motxilla doncs no farem jocs d’aigua.

El divendres anirem tot el dia a la piscina. Recordeu que els infants que no dinen a l’escola han de portar el menjar de casa. Aquest dia, independentment de l’opció horària, tots els nens i nenes surten a les 17h.

Els grups de P3 fins a 1r aniran amb autocar a la piscina del club de tennis Sant Gervasi, a Sant Just Desvern.

Cal que els nens i nenes portin manguitos, armilla, bombolleta … el que vulgueu per entrar a la piscina. No deixen entrar matalassos inflables. La part de la piscina menys fonda fa 0’70.

Els grups de 2n fins a 5è anirem, amb autobús, a la piscina de la Clota. Aquest grup els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu per a poder-la utilitzar. Els monitors ens responsabilitzem en el cas de possible pèrdua.

L’equip de monitors/es

Casal d'estiu