L’art de la pintura per la cinquena setmana de casal

Aquesta setmana hem conegut la Frida Kahlo i les seves pintures. Ens ha explicat com ella dibuixa i com s’inspira. Ens ha animat a tots i totes a que per dimecres fem la nostra exposició amb les nostres obres.

Cada dia farem jocs d’aigua al casal, així que cada nen/a ha de portar el banyador, la tovallola i les xancletes per a mullar-se. Si volen poden portar estris d’aigua per a jugar. Cada dia anirà a casa per tal de que es pugui eixugar bé.

El dijous al matí anirem d’excursió, a l’hora de dinar ja estarem a l’escola. IMPORTANT PER A LES FAMÍLIES QUE SURTEN A LES 13H, EL DIJOUS SORTIRAN A LES 13’45 ja que l’activitat la tenim a mig matí.

El grup de P3 fins a 1r aniran a l’activitat de sàlting. Cal que els nens i nenes portin uns mitjons per a saltar a les colxonetes. El grup de 2n fins a 6è aniran a fer l’activitat de làser tag. La sortida serà amb transport públic. El grup del sàlting aniran amb autobús, i el grup del làser tag hi aniran amb metro.

El divendres anirem tot el dia a la piscina. Recordeu que els infants que no dinen a l’escola han de portar el menjar de casa. Aquest dia, independentment de l’opció horària, tots els nens i nenes surten a les 17h.

Els grups de P3 fins a 1r aniran amb autocar a la piscina del club de tennis Sant Gervasi, a Sant Just Desvern.

Cal que els nens i nenes portin manguitos, armilla, bombolleta … el que vulgueu per entrar a la piscina. No deixen entrar matalassos inflables. La part de la piscina menys fonda fa 0’70.

Els grups de 2n fins a 6è anirem, amb autobús, a la piscina de la Clota.

Tots els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu els dies de les sortides per a poder-la utilitzar. Els monitors ens responsabilitzem en el cas de possible pèrdua.

Molt bon estiu per a tots/es!

Casal d'estiu