Veniu amb el Pepo i la Cucurbita a la Festa Major!

Ja s’acosta la Festa Major del barri d’Horta (del 7 al 16 de setembre) i enguany volem començar el curs al molt de ritme!!

Per això des de l’AFA de la nostra escola volem engrescar a tothom a participar del cercavila que es farà pel barri dissabte 8 de setembre per la tarda. Sortirem amb el Pepo i la Cucurbita, i per acompanyar als nostres Gegants farem un Taller de Tabals que ens servirà per fer un tastet de la nova extraescolar per aquest curs!

Tothom que hi vulgui participar haurà d’estar a l’escola el proper dissabte 8 de setembre a les 16:30 h per poder assajar una mica. A les 17:30h arrencarem amb en Pepo i la Cucurbita cap al punt de sortida!! Veniu a passar-ho genial!!!
Aquesta activitat està subvencionada per l’AFA i és gratuïta pel SOCIS. Les famílies NO Sòcies hauran de pagar 5€ per cada portador de tabal.

Aquí podeu consultar tot el programa-de-festes-Horta-2018

Tots i Totes fem barri!! Totes i Tots fem ESCOLA!!

Esdeveniments carabassers