La comissió de comunicació i la nova web de l’AFA

Ja sabeu que les diferents feines de l’AFA és fan de manera voluntària per part de pares i mares d’alumnes que s’agrupen en comissions. Volem apropar totes aquestes gestions a totes les famílies i per això, al llarg d’aquests primers mesos del curs intentarem presentar a la web cada comissió, el que fa, el que necessita de vosaltres i als seus i seves integrants.

I naturalment, començarem per nosaltres… la comissió de comunicació! Som (d’esquerra a dreta) la Tina (mare de dos nens, un de 6è i un altre de 1er), el Diego (pare de dos nenes, una de 3er i una de P5), la Sandra (mare d’una nena de 1er) i la Clem (mare d’una nena de 1er). Si voleu contactar amb nosaltres: comunicacio@afacancarabassa.cat

I que fem? Doncs ens ocupem de redactar, dissenyar i traspassar-vos tota la informació de l’AFA a traves de tots els canals dels que ara mateix disposem: correu electrònic, cartells, web i xarxes socials (WhatsApp, Twitter, Facebook i Instagramm).

Aquest darrer curs hem estat molt ocupats amb la web nova i els canvis de correus, el nou domini…

I com heu anat veient aquests últims dies, hem estat actualitzant la web i provant diferents formats. Com que ha de ser útil i al gust de tothom, ens agradaria conèixer la vostra opinió i per això us adjuntem un petit formulari. Estarà 15 dies actiu per tal que digueu la vostra i després mirarem de afegir/modificar allò que ens proposeu (en la mesura de les possibilitats tècniques).

Per últim, comentar-vos que tenim com a projecte de futur fer una revista que sigui la continuació en digital de la feina tan meravellosa que es feia amb la revista “La Torrentera” i per això ens cal la ajuda i la col·laboració de tots els que vulgueu participar.

Participa a l’Enquesta sobre la web de l’AFA

Informacions d'interès