Dia Internacional de la No Violència Contra les Dones i Nenes

El 25 de novembre va ser declarat Dia Internacional de la No Violència Contra les Dones i Nenes per commemorar el violent assassinat de les germanes Mirabal, tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960.

Cada 25 de novembre dones d’ arreu del món reivindiquen el dret a una vida lliure de violències, perquè les dades que surten a la llum palesen que és un fenomen greu molt estès, que no decreix.

Les dades sobre violències masclistes entre la joventut són alarmants. Els i les adolescents mostren una mentalitat envers les relacions sexoafectives basada en el control i la dependència, reforçada greument a través de les xarxes socials.

Canviar-ho està a les nostres mans. L’educació és la principal eina per combatre les desigualtats d’arrel i l’AFA Torrent de Can Carabassa, com a associació de famílies volem recordar que com a pares i mares, tenim la responsabilitat d’educar els nostres infantsen el respecte i la equitat i unir-nos així amb l’escola en aquesta feina tan important.

 

 

 

Informacions d'interès