Arriba la fira de roba, joguines i molt més!

El diumenge 16 de DESEMBRE d’11:00 a 14:00 al pati de l’escola

Heu fet el canvi d’armari i teniu roba en bon estat que ha quedat petita? Heu de fer neteja de joguines per poder posar al seu lloc les que portin els Reis? Doncs ja sabeu, porteu tot allò que us sobri i pugui ser reutilitzat al mercat de roba i joguina de segona mà del Torrent de Can Carabassa!

Recollirem joguines i roba de segona mà cada dia de dilluns 10 a divendres 14 de desembre, de 9:00 a 9:15h i de 16:30 a 16:45 a l’entrada principal de l’escola.

A més de la venda de roba i joguines de 2ª mà, enguany farem un sorteig d’una panera valorada en més de 100€, podreu comprar els números per la rifa totes les tardes a la porta principal i/o el mateix dia de la festa.

Pels infants hi haurà un Taller de Postals de Nadal.

També podreu gaudir del bar de la festa, per fer esmorzars en família, on hi trobareu d’entre altres coses montaditos deliciosos i originals fets per les famílies de 1er!

Recordeu! continuem intentant fer les festes de l’escola cada vegada més sostenibles, pel que us recordem que porteu el got reutilitzable. I si no teniu encara el got a casa, no patiu, en tornarem a tenir a la vostra disposició!

Us esperem a tots i totes amb moltes ganes i energia per passar un diumenge en família participant de l’escola dels nostres fills/filles!!!

Organitza: l’AFA, les mares i els pares enllaç i les famílies de primer per finançar la festa de final de curs de tota l’escola.

Esdeveniments carabassersInformacions d'interès