“El festival Carabasser” a la rua de carnestoltes d’Horta

Enguany l’AFA Can Carabassa ha tornat a participar a la rua de carnestoltes del barri d’Horta.

L’experiència estat meravellosa tot i les dificultats que ens hem anat trobant per la manca de temps i perquè la immensa majoria no havíem participat mai en una rua. Però això, en lloc de desanimar-nos, ha fet més màgica aquesta aventura.

Es va escollir el tema de la música perquè és el tema de l’escola per aquest curs i ens va semblar molt bona idea que fos en sincronia amb la setmana cultural.

L’AFA com a associació, ha col·laborat finançant bona part de la disfressa i proporcionant els elements tècnics necessaris com el generador elèctric, l’equip de música, extintor…

L’escola també ha col·laborat cedint l’espai del menjador en horari extraescolar per poder fer les disfresses, classes per poder dissenyar les coreografies, el pati per l’assaig general…

Però les verdaderes protagonistes d’aquesta aventura han estat les famílies, un total de 95 persones entre infants, pares i mares que s’han organitzat de manera increïble en molt poc temps i amb pocs recursos per fer possible la participació a la rua.

La furgoneta i el conductor,  les gestions del generador i els altaveus, les gestions organitzatives, el disseny de les disfresses, la compra de la tela, l’elecció de les cançons, el disseny de les coreografies, la decoració, la elaboració de les disfresses tots junts al menjador de l’escola, les disfresses dels gegants, els geganters, les persones que van fer de seguretat a la rua amb les armilles grogues… tot organitzat i dut a terme per les famílies! Tothom hi ha col·laborat d’una o altra manera i entre tots i totes ho hem fet possible.

Si, d’acord, no hem guanyat el concurs de disfresses… però ens ho hem passat superbé, ens hem conegut entre famílies de cursos diferents i hem gaudit d’un temps amb els nostres fills fent una activitat en família en el seu entorn que és el més important.

Aquí teniu un recull de fotos i vídeos on podreu veure com ens ho vam passar de bé.

Gràcies a tots els participants i també a aquells que vau venir de públic a animar-nos.

Esdeveniments carabassers