8M, Dia de la Dona

Demà, 8 de Març del 2019, es commemora el dia de la dona i des de la comissió de comunicació de l’AFA Can Carabassa volíem compartir una petita reflexió amb totes les famílies associades.

Creiem fermament que la coeducació és indispensable per prevenir la violència masclista, educar en la diversitat i potenciar la riquesa i la igualtat real d’oportunitats i tot això cal treballar-ho tan a l’escola com a casa.

Com? Intentant donar exemple cada dia als nostres fills i filles amb les nostres accions i paraules, escollint joguines i disfresses no sexistes, no deixant-nos caure en els estereotips, parlant del tema amb claredat ja de ben petits…

Il·lustració de Clementine Suraud

Com a Associació de Famílies també cal que treballem per potenciar les interrelacions igualitàries entre nens i nenes i educar en aquests valors.

I amb aquesta voluntat intentem treballar totes les activitats i serveis que es donen en horari extraescolar, així com en les activitats lúdiques que es duen a terme des de l’AFA, com per exemple, la recent participació a la rua de carnestoltes.

Però encara podem anar més enllà i per això volem obrir un espai de reflexió per plantejar idees que ens ajudin a millorar el que ja es fa o a incorporar noves formes de fer-ho possible.

Si tens idees, comentaris o suggeriments al respecte, envia’ns un correu a: comunicacio@afacancarabassa.cat

Informacions d'interès