La fira del llibre de segona mà i molt més!!!!

S’acosta Sant Jordi i com ja és tradició, arriba també la FIRA DEL LLIBRE de segona mà!!

Enguany la celebrarem diumenge 7 d’abril d’11 a 14h al pati de l’Escola Torrent de Can Carabassa. La Fira és oberta al públic en general, així és que podeu convidar a tothom que vulgui venir.

Recollirem llibres, contes de segona mà en bon estat , a partir de dilluns 1 d’abril fins al divendres 5 d’abril, de 9:00 a 9:30h i de 16:30 a 17:00h a l’entrada principal. Enguany també recollirem roba, joguines i material esportiu en bon estat! El material recollit es posarà a la venda el diumenge 7 d’abril a la nostra Fira de Sant Jordi a preus molt econòmics (per exemple a 1€, 2€…) i els diners recaptats s’utilitzen majoritàriament per a finançar la festa de fi de curs de tots els alumnes.

Com ja és habitual cada fira convidem a un escriptor/a, il.lustrador/a, fundació o organització per a que ens presentin els seus nous treballs editorials i enguany ens acompanyarà l’escriptora Sarah Wall per presentar-nos el seu llibre La niña del sombrero de paja (la historia de Moon) Una història dura, però plena d’amor i solidaritat.

Aquí podeu veure el booktrailer: https://www.youtube.com/watch?v=xIZWk4Hj92Y

El llibre té un cost de 12.90€ i és 100% solidari, doncs la recaptació va íntegra a l’ONG Camboya Sonrie: https://camboyasonrie.com/

Com ja es tradició, podreu participar a la Quina Carabassera, serà molt divertit i us podreu endur molts premis!!

I, com no podia ser d’una altra manera, tindrem el nostre habitual servei de BAR, pica-pica i sorpreses de bon menjar….. IMPORTANT: Recordeu-vos de portar el got reutilitzable!!!

També hi haurà sorpreses divertides pels menuts de la casa! Com Taller de fer punts de llibre, origami, taller de xapes, concurs de poemes/haikus, comptarem també amb un CONTA CONTES de la mà de Pau Arasa i el seu espectacle CONTES DEL MÓN. Viatjarem pel món amb contes divertits i amb valors. Redescobrirem clàssics i aprendrem noves històries amb el Pallasso Pau!

Coneixeu-lo millor al seu perfil de facebook: https://ca-es.facebook.com/paupallasso/

Així doncs us esperem a tots i totes i us animem a convidar a tothom que vulgueu doncs serà un matí de diumenge divertit per grans i petits i gaudir i compartir en família!!

Recordeu: DIUMENGE, 7 D’ABRIL d’ 11 a 14h al pati de la nostra escola. TOTES I TOTS FEM ESCOLA!!

Organitza: l’AFA, les mares i els pares enllaç i les famílies de primer.

Esdeveniments carabassers