Premi Barcelona Innovació Educativa per un projecte de l’Escola Torrent de Can Carabassa

L’Ajuntament de Barcelona ha reconegut un total de 17 projectes amb els II Premis Barcelona Innovació Educativa. Creats l’any passat, els guardons volen reconèixer iniciatives innovadores i de renovació pedagògica desinteressades, impulsades per entitats i centres educatius de la ciutat.

I entre els premiats es troba la nostra escola dintre del projecte ‘Modelatge 0-6’!
Les escoles bressol Tris-Tras i Cargol, i escoles d’educació infantil i primària Àngels Garriga i Torrent de Can Carabassa participen d’aquest projecte per donar continuïtat i coherència a l’escolarització d’infants de 0 a 6 anys per garantir-ne el desenvolupament harmònic.

Tota la informació a: https://ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo/ca/noticia/el-cau-de-la-trini-i-linstitut-barcelona-congres-guardonats-amb-els-premis-barcelona-innovacio-educativa-2_790008?hootPostID=6d74f86e21a1c14dd97e1b420fc97528

Informacions d'interès