INSCRIPCIONS AL CASAL D’ESTIU

Com ja sabeu, l’AFA i l’equip de monitores i monitors de l’escola han treballat de valent per poder oferir un Casal d’Estiu que cobreixi les necessitats de les famílies de la nostra escola i d’altres escoles amigues.

Aquest any, per facilitar a les famílies totes les gestions, hem incorporat les inscripcions online.

Es podran fer del 15 al 30 d’abril i si necessiteu recollir fulls per sol.licitar beques, heu d’omplir igualment la inscripció online i després passar a buscar els papers de la beca per la secretaria de l’AFA la setmana del 24 al 30 d’abril (Horaris secretaria)

També comentar que les autoritzacions i la documentació es poden enviar complertes, signades i escanejades també online o omplir la inscripció i després portar impresos els fulls físicament a la secretaria de l’AFA en el període d’inscripcions.

Un cop omplert el formulari online, rebreu un correu de confirmació de plaça desde la secretaria de l’AFA. Cap inscripció es vàlida sense la confirmació per part de secretaria.

I recordeu que els socis de l’AFA gaudim de descompte en totes les tarifes!

Aquí teniu tota la informació i el formulari d’inscripció:

Informacions Generals Casal d’estiu 2019

Projecte casal 2019

PREUS CASAL D’ESTIU 2019

INSCRIPCIONS AL CASAL D’ESTIU DE L’AFA TORRENT DE CAN CARABASSA

Casal d'estiu