Crida a la participació de les famílies per un projecte d’inclusió social de la UPF, amb el suport de la FaPaC

La FaPaC fa una crida a les famílies de nens i nenes SENSE autisme, principalment d’entre 8 i 12 anys, per participar en un projecte conjunt de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Hospital Sant Joan de Déu que treballa per millorar les capacitats socials dels nens i nenes amb autisme.
El projecte vol preparar millor als nens i nenes amb autisme perquè s’integrin millor en la societat i siguin més autònoms, mentre que, alhora, els nens i nenes sense autisme col·laborin millor en el procés d’integració dels nens i nenes amb autisme.

Per això, necessiten que molts nens i nenes amb i sense autisme juguin junts i així puguem analitzar si, efectivament, es promouen els comportaments d’iniciació social en els nens i nenes amb autisme.
Tan sols és una sessió de joc de 90′ un dia a la tarda o un dissabte al matí. El videojoc gegant està instal·lat al Campus de Poblenou de la UPF; a un carrer del Centre Comercial Glòries amb molt fàcil accés.
Animeu-vos a participar! Serà molt divertit pels vostres fills i filles!

Per participar tan sols heu de contactar amb:

  • Juan Pedro Benítez (Psicòleg): juanpedro.benitez@upf.edu (663 380 970)
  • Ciera Crowell (Investigadora): ciera.crowell@upf.edu (93 542 2873)
  • Prof. Narcís Parés (Cap de grup): narcis.pares@upf.edu (93 542 26 31)

Informacions d'interès