Presentació de les extraescolars del proper curs!

Pel proper curs, es conserven les activitats de l’anterior però s’afegeixen un munt de novetats que les mares de la comissió d’extraescolars han preparat i que us presentem a continuació:

 

Per als més petits (P4 i P5), i, com a Súper-novetat!, CUINA SENSE FOC, on, a part de gaudir del menjar, aprendran els grups d’aliments, els seus nutrients, els sabors i la seva combinació, a manipular-los, a pelar, netejar, tallar, ratllar, agitar els diferents aliments, coneixeran tècniques, estris i aparells propis de la cuina. I, després de cada activitat, s’enduran a casa el plat que han preparat i la seva recepta !! 😊

 

Pels de primer cicle (De 1r a 3r), hem retornat el TEATRE, on s’utilitza la imaginació, la memòria i l’enginy i ajuda a superar vergonyes, aprenem el llenguatge de la comunicació, per tal de poder transmetre allò que volem expressar, a través de diversos personatges. I el creiem una eina important i fonamental pel creixement personal de cadascú.
També, introduïm el KARATE, un esport que utilitza la tècnica de Kyus i Katas, originàries del Japó. Entenem aquest art marcial com a tècnica de socialització, augmentant, també l’autoestima i la confiança en un mateix i interioritzaran el Valor del Respecte com a model.

I, com a Plat estrella !! Canviem el Ball per una activitat més complerta i divertida !! el FIDKID. Una manera diferent de Ballar, amb coreografies i gimnàstica artística: la Dansa acrobàtica. Treballaran el companyerisme, el desenvolupament motriu, coneixeran el seu cos i les possibilitats expressives de cadascú. Treballaran la interpretació de diferents situacions, emocions i sensacions amb la música i el cos i les representaran conjuntament. Animeu-vos a provar aquesta nova proposta !!

I… pels Grans de la casa (3r a 6è), CINEMAAAAA !!! Per aquells que estiguin pensant en ser periodistes, càmeres de Tele o de Cinema, Fotògrafs, comunicadores, productores o simplement són molt fans del setè art, aquesta és la vostra Extraescolar! Coneixereu totes les fases d’un rodatge. Creareu una idea i la convertireu en una peli real. Treballaran guió, interpretació, gravació, so i muntatge. i… al final de curs, a la festa d’Extraescolars podrem veure la Peli que heu creat.

 

Aquestes són les novetats pel curs vinent que, esperem acolliu amb moltes ganes. Tot i això seguim, també amb els plats estrella:

Teatre pels petits, Pre esport, Patinatge, Fútbol, Atletisme, ballem, Hip Hop i Escacs amb el súper professor Pep !.

Com cada any, les extraescolars començaran el mes d’Octubre i les inscripcions es faran la setmana del 16 al 22 de Setembre, però com a SúperNovetat, enguany farem un tastet d’algunes activitats una tarda d’escola que ja concretarem més endavant.

Recordeu que si no hi ha un mínim de participants, l’activitat no es podrà portar a terme. Entre tots hem de cuidar aquests serveis i prioritzar-los, no només perquè són de qualitat, a bon preu i ens resulten còmodes ja que els infants no han de sortir de l’escola, sinó també perquè ho preparem des de l’AFA comptant amb les inquietuds i opinions de tothom…

Entre tots i totes FEM ESCOLA!!!!

Informacions d'interès