Cercavila de les Festes d’Horta

Aquest cap de setmana, just abans de la tornada a l’escola, arriben les festes del nostre barri! Aquí podeu consultar tot el programa de les Festes.

Com l’any passat, l’AFA del Torrent de Can Carabassa participa al Cercavila d’aquest dissabte dia 7 de setembre amb els nostres gegants: el Pepo i la Cucurbita i les petites carabassetes. Quedem molt puntuals a les 16,30h al pati de l’Escola per poder organitzar-nos i assajar la tabalada amb la Galeta Percussió i fer la nostra sortida a les 17,35 h. Es necessiten:

  • nenes i nens de totes les edats i famílies en general per la tabalada
  • nenes i nens per portar les carabassetes i la pancarta de l’AFA (poden anar fent torns, l’ideal seria mínim tres nens per carabassa)
  • mares i pares forts per portar els gegants també fent torns (que pesen una mica…)

Recordeu que és molt important per l’Escola i l’AFA estar presents a les activitats que es fan al nostre entorn i aquestes festes són una oportunitat fantàstica per passar-nos-ho bé i gaudir en família de les tradicions del nostre barri.

Nota: Aquesta activitat està organitzada i finançada per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) i per tant és gratuïta per les famílies sòcies. El taller de tabals té un cost de 5 euros per participant pels no-socis.

FEM BARRI I FEM ESCOLA!!!!

Aquí us posem unes fotos de la Cercavila del 2018

Esdeveniments carabassers