APUNTA’T A LES EXTRAESCOLARS DEL TORRENT DE CAN CARABASSA

El proper dimecres 18 de setembre a les 16:30 es farà un tastet d’algunes activitats. Allà els nens i nenes podran provar les diferents activitats i acabar de decidir-se.

Recordeu que es conserven les activitats del curs passat però que s’afegeixen un munt de novetats:

 • P4 i P5
  • CUINA SENSE FOC: Aprendran els grups d’aliments, els seus nutrients, els sabors i la seva combinació, a manipular-los, a pelar, netejar, tallar, ratllar, agitar els diferents aliments, coneixeran tècniques, estris i aparells propis de la cuina. I, després de cada activitat, s’enduran a casa el plat que han preparat i la seva recepta !!
 • De 1r a 3r
  • TEATRE: on s’utilitza la imaginació, la memòria i l’enginy i ajuda a superar vergonyes, aprenem el llenguatge de la comunicació, per tal de poder transmetre allò que volem expressar, a través de diversos personatges. I el creiem una eina important i fonamental pel creixement personal de cadascú.
  • KARATE: un esport que utilitza la tècnica de Kyus i Katas, originàries del Japó. Entenem aquest art marcial com a tècnica de socialització, augmentant, també l’autoestima i la confiança en un mateix i interioritzaran el Valor del Respecte com a model.
  • FIDKID:  Una manera diferent de Ballar, amb coreografies i gimnàstica artística: la Dansa acrobàtica. Treballaran el companyerisme, el desenvolupament motriu, coneixeran el seu cos i les possibilitats expressives de cadascú. Treballaran la interpretació de diferents situacions, emocions i sensacions amb la música i el cos i les representaran conjuntament.
 • 3r a 6è
  • CINEMAAAAA !!! Per aquells que estiguin pensant en ser periodistes, càmeres de Tele o de Cinema, Fotògrafs, comunicadores, productores o simplement són molt fans del setè art, aquesta és la vostra Extraescolar! Coneixereu totes les fases d’un rodatge. Creareu una idea i la convertireu en una peli real. Treballaran guió, interpretació, gravació, so i muntatge. i… al final de curs, a la festa d’Extraescolars podrem veure la Peli que heu creat.

Naturalment, continuen les activitats de: Teatre pels petits, Pre esport, Patinatge, Fútbol, Atletisme, Ballem, Hip Hop i Escacs amb el súper professor Pep !

 

Recordeu que si no hi ha un mínim de participants, l’activitat no es podrà portar a terme. Entre tots hem de cuidar aquests serveis i prioritzar-los, no només perquè són de qualitat, a bon preu i ens resulten còmodes ja que els infants no han de sortir de l’escola, sinó també perquè ho preparem des de l’AFA comptant amb les inquietuds i opinion s de tothom…

A partir del dia 18 es començaran les inscripcions que enguany seran totes a traves d’un formulari online que posarem a la vostra disposició. Les activitats començaran al mes d’octubre.

Entre tots i totes FEM ESCOLA!!!!

Extraescolars