Comencem els cursets de natació!

NATACIÓ CURS 2019/2020

Volem recordar a les famílies que la gestió de la piscina a infantil (P3-P4-P5) la duu a terme l’escola, doncs es fa en horari lectiu. La piscina de les classes de 1r de primària està subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona i també la gestiona l’escola.

D’altra banda, l’activitat de natació dels cursos de 2n a 6è la gestiona l’AFA. Aquí trobareu la informació relativa a la piscina d’aquestes classes.

Horari: de 13 a 13,50 h. Preu:29€/mes

  • 2n i 3r de primària: DIMARTS

Inici : 1 d’octubre

  • 4t, 5è i 6è: DIMECRES

Inici : 2 d’octubre

Cal que tots els nens i nenes portin : tovallola gran de bany o barnús, vestit de bany de tipus eslip els nens i banyador sencer les nenes, una tovallola petita per posar els peus en vestir-se, xancletes de goma i casquet de bany.

Com mesura de precaució els nens que facin natació i presentin algun tipus de berrugues, molluscum, eczemes, etc. hauran de portar un certificat del dermatòleg on digui que és el que pateix el nen i si és o no contagiós. En el cas que pugui ser contagiós, el nen no podrà assistir a les classes fins que torni a portar l’esmentat certificat.

Quan algun dia el nen o nena no pugui fer l’activitat la família ho haurà de comunicar per escrit. Si no fos així se li prepararà un equip sencer de natació i anirà a fer la sessió.

Les altes i baixes es faran efectives per trimestres i es comunicaran els canvis abans de l’inici del següent trimestre.

1r trimestre : d’octubre a desembre

2n trimestre : de gener a març

3r trimestre : d’abril a juny

Ompliu l’autorització adjunta (NATACIÓ 19-20 inici), és imprescindible perquè sigui donat d’alta en l’activitat, independentment de que hagi estat comunicat a secretaria. Cal tornar-la abans del 24 de setembre.

 

 

Extraescolars