Vaga mundial pel clima

L’Associació de Famílies de l’Escola Torrent de Can Carabassa es vol sumar a les mobilitzacions mundials d’aquesta setmana contra l’emergència climàtica.

No podem ni volem ser aliens a aquestes accions, ja que una educació pública de qualitat ha de ser també transformadora. Els nostres infants tenen dret a que se’ls escolti i la defensa de la natura i del planeta ha de ser al cap davant de les nostres prioritats.

Per tot això, la nova comissió de sostenibilitat de l’AFA us convoca a una acció de reivindicació pel proper divendres dia 27 de setembre amb motiu de la vaga mundial pel clima.

Us proposem que aquest divendres dia 27 de setembre tothom vingui a l’escola amb alguna cosa de color verd (gorres, pantalons,samarretes,clips de cabell,complements amb coses reciclades de casa o … gomes de cabell per lligar-vos unes trenes com les de la Gretta 😉..).

No cal comprar res,es tracta d utilitzar coses que tenim a casa.

També us recordem que el mateix divendres a les 18h hi ha convocada una manifestació pel Clima. En aquesta manifestació hi ha un apartat per famílies i associacions de Famílies d’escoles.

Si us animeu a anar a la manifestació com a AFA, el lloc de trobada per anar les famílies plegades serà la porta de l’escola a les 16,40h.

Comissió de sostenibilitat de l AFA.

Informacions d'interès