25N : Donem Suport al Dia per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

Avui 25 de Novembre celebrem el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Commemorem aquest dia arreu del món per denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones, que té el seu origen en la manca d’equitat i la discriminació, i per reclamar la seva eliminació.

Les pautes de conducta i de relació entre joves continuen reproduint rols i estereotips de gènere, i les violències masclistes continuen existint i intoxicant les relacions juvenils. La violència masclista és problema de tothom, i  l’educació és clau per eliminar aquests comportaments masclistes, a casa com a l’escola.

Per aixo, l’AFA dona suport a les accions que tindran lloc avui i ús animem a sumar-vos a aquest día de protesta i conscienciació col·lectiva.

 

Informacions d'interès