Festes Lliures de Tòpics (si ús plau!)

Amb aquesta divertida versió de la nadala tradicional “Fum, fum, fum”, l’AMPA Fructós Gelabert assenyala que molts catàlegs de joguines encara reprodueixen rols de gènere estereotipats i critica que les persones adultes perpetuem aquests rols assumint determinades tasques de la llar durant les festes nadalenques.

La Comissió de Gènere de l’AMPA de l’Escola Fructuós Gelabert, de Barcelona, ha tornat a triomfar a la xarxa amb la seva campanya “Atrapades en el gènere” que critica els estereotips de gènere que es mantenen i s’accentuen durant les festes nadalenques.

A l’AFA del Torrent de Can Carabassa creiem que la coeducació es primordial des de la infància per eliminar les desigualtats, i perquè les nostres nenes i nens puguin creixer lliures de tòpics i rols predeterminats.

Per això, us animem a fer difusió d’aquest video i sobretot a conscienciar el vostre entorn per aconseguir tots junts desfer-nos dels estereotips que segueixen molt vius, sigui a l’hora de parar la taula o de comprar regals.

Il·lustració: Clementine Suraud

Informacions d'interès