Escola de Mares i Pares: coeducant per a la igualtat i la llibertat

Estem molt contents de comunicar-vos que torna la Escola de Mares i Pares de l’AFA Torrent de Can Carabassa!

En aquesta ocasió, proposem a totes les famílies sòcies tres tallers gratuïts per a mares i pares a càrrec de l’entitat Enruta’t per dotar-nos d’eines per millorar l’educació que donem als nostres infants entorn a l’afectivitat, la sexualitat i molts altres temes que aniran sortint i que de vegades trobem difícil tractar a casa.

Aquests temes ens preocupen molt com a totes les famílies, escoltem notícies que ens espanten, sentim històries properes… els nostres infants van creixent i és necessari que tractin tots aquests aspectes a l’escola, però també a casa i que anem tots a una com a comunitat educativa.

♦ SESSIÓ 1: dimarts 21 de gener de 18 a 19.30

Entrant en contacte: Quins són els punts claus de l’educació sexual i per què? Què estem fent ja, què podem millorar i què podem començar a fer?

♦ SESSIÓ 2: dimarts 4 de febrer de 18 a 19.30

Coeducant des de casa, Què estem fent ja, què podem millorar i què podem començar a fer?

♦ SESSIÓ 3:  dimarts 18 de febrer de 18 a 19.30

Reptes actuals: Com entenem la sexualitat? Situar el plaer i el desig i estratègies per fer front a les violències sexuals.

Es recomana que les persones participants assisteixin a les 3 sessions perquè es genera més cohesió de grup i es va treballant des del punt on s’ha deixat el dia anterior, a més, són sessions complementàries.

Tot i això, si alguna persona interessada no pot participar a les 3 sessions no passa res.

Inscripció obligatòria: Inscripcions

Més informació:

Enruta’t és una entitat que genera espais per a l’apoderament i la transformació personal i social.

Aquesta Escola de Mares i Pares per educar en l’afectivitat i la sexualitat, és un espai per a vosaltres. Per preguntar-vos, explorar, guanyar confiança i recursos en la vostra manera d’educar sobre un tema tant transcendental com sovint tabú: la sexualitat.

Una proposta que escapa de receptes tancades. Que obre noves preguntes per generar mirades fresques i enriquidores i, així, trobar respostes pròpies sobre les situacions que vivim cada família.

Si voleu descobrir noves eines per comunicar-vos, connectar, inspirar-vos i guanyar habilitats que us ajudaran a poder parlar amb més llibertat, tenir clar perquè sí perquè no, i situar-vos en els reptes que encareu… aquesta és la vostra escola!

La nostra experiència en acompanyar a mares i pares, tant en grups, com en sessions individuals ens permet aportar una combinació d’exemples i situacions quotidianes. Tot això per acompanyar a les teves criatures i/o adolescents a gaudir del seu cos i la seva sexualitat de manera responsable. 

Pots saber més sobre ells a:

 

 

 

Informacions d'interès