Preparats per la rua de carnestoltes del barri d’Horta?

El dissabte 22 de febrer a la tarda tindrà lloc la rua de carnestoltes organitzada pel cor d’Horta. Com a l’anterior edició, enguany també participarà l’AFA del Torrent de Can Carabassa. El tema escollit, tal com es va fer el curs passat, coincideix amb el tema d’aquest curs a l’escola: Les olimpíades. El fons de les disfresses serà d’un dels 5 colors corresponents a les anelles olímpiques de manera que es vegin tots els colors a la comparsa i es podrà escollir el motiu entre diferents esport.

Com a activitat pròpia de l’Associació, la participació és només per famílies sòcies i al corrent de pagaments. Es podrà fer un màxim de 4 disfresses per família (si hi ha alguna família que necessiti més, cal que ho comuniqui a comissiofestes@afacancarabassa.cat).

Es realitzaran tres tallers a l’aula de psicomotricitat de l’escola per elaborar entre tots plegats les disfresses i organitzar la comparsa.

* divendres 31 de gener de 16.30 a 18.30 h

* divendres 7 de febrer de 16.30 a 18.30 h

* divendres 14 de febrer de 16.30 a 18.30 h

Les famílies interessades en participar, han d’omplir aquest formulari abans de dijous per poder fer una previsió del material necessari per les disfresses: https://forms.gle/YayM789DjpzfRqi78

 

 

Esdeveniments carabassersInformacions d'interès