Comunicat Coronavirus/Comunicado Coronavirus

Bon dia!
L’escola amb les escoles veïnes estan preparant comunicat conjunt per avui en relació al coronavirus. De moment NO es tanquen escoles, però rebrem tota la info que tenen necessària. Corre a les xarxes un fake del 3/24 dient q es tanquen les escoles. Si us plau no hi feu cas i esperem consignes de la nostra escola. Estan en canal directe amb dep. D’educació i Catsalut i estarem informats de seguida de qualsevol mesura.

Buenos días!
La escuela con las escuelas vecinas están preparando comunicado conjunto para hoy en relación al coronavirus. De momento NO se cierran escuelas, pero recibiremos toda la info que tienen necesaria. Corre a las redes un fake del 3/24 diciendo q se cierran las escuelas. Por favor no haga caso y esperamos consignas de nuestra escuela. Están en canal directo con dep. De educación y Catsalut y estaremos informados de inmediato de cualquier medida.

Informacions d'interès