Juntes ho aconseguirem!

Bon dia! No cal que us diguem que la situació és extranya i difícil però si que ens agradaria recordar que som una Associació de Famílies i que encara que sigui virtualment, estem unides. Intentarem anar deixant recomanacions i idees per tal que els nostres infants i tota la família puguem passar aquests dies de la millor manera possible!!! Hi ha a les xarxes moltes idees per fer amb els infants però avui per començar ens agradaria parlar-vos de les vídeotrucades pels pares i mares!!!! Està molt bé que tingueu moments d’intimitat, relax i desconnexió dels peques. Us recomanem quedar amb un o més amics/es a una hora determinada i prendre un cafè o un aperitiu virtual plegats. Per fer-ho podeu fer servir les vídeotrucades del whatsapp que són possibles fins a 4 persones i que podeu fer directament desde qualsevol grup de whatsapp que tingueu, o si cal, el feu:

O amb altres aplicacions podeu fer-ho amb més persones:

No cal dir que també podeu fer vídeotrucades amb els infants d’altres famílies per tal que ells i elles també puguin parlar i veure’s!!! Inclus jugar plegats amb una mica d’imaginació.

Ens agradaria que ens envieu les vostres idees i suggeriments sobre aquest i altres temes per poder sumar entre tots i intentarem fer un post diari: comunicacio@afacancarabassa.catNo estem sols!!!!! Tots i totes som l’AFA! Plegades som més fortes!

Informacions d'interès