Hi havia una vegada… Un estiu de contes!

Tot això passarà, no ens donarem compte i haurà arribat l’estiu!  Us volem anunciar que l’AFA està acabant de preparar el CASAL D’ESTIU 2020 que tindrà com a eix temàtic els contes: Hi havia una vegada ….i van menjar anissos!

Dintre de molt poquet tindrem tota la informació amb dates, preus, informació per la inscripció, etc… Enguany i donades les circumstàncies actuals, totes les inscripcions seran online.

Aquests moments no són fàcils per ningú i la nostra associació, com ja sabeu, està passant per moltes dificultats. Però malgrat tot, la junta de l’AFA, l’equip de monitors/es i la comissió del casal estan treballant de valent per oferir un casal d’estiu divertit i de qualitat com cada any! Amb els nostres monitors i monitores i el servei de menjador de sempre!!!

Ara més que mai, recordem que tots som l’AFA i que hem de fer-nos costat.

Per últim, els monitors i monitores us han preparat un vídeo per animar-vos a viure de un gran ESTIU DE CONTES!!!!

Casal d'estiuInformacions d'interès