L’AFA s’uneix al repte #BCNesmoudinsdecasa

Si no es pot sortir al carrer a fer esport, per què no fer-ho dins de casa?

Repte “BCN es mou dins de casa”, és una iniciativa de l’Institut Barcelona Esports, en col·laboració amb els Centres Esportius Municipals, per portar el fitnes a la casa dels barcelonins i barcelonines durant el temps de confinament i acabarà en una gran sessió compartida a totes les llars barcelonines el dia 12 d’abril a les 12.00 hores.

L’AFA de l’escola s’uneix a aquesta iniciativa, ja que volem recordar a totes les famílies que és molt important fer esport a casa, ballar, fer exercicis… qualsevol cosa per tal que els infants i els adults ens moguem i compensem una mica aquesta inactivitat del confinament. Fem salut tots plegats!

Podeu enviar vídeos amb un màxim de 10 segons dels vostres infants o família fent la coreografia a comunicacio@afacancarabassa.cat i farem un muntatge amb tots els participants que penjarem a la nostra web.

Salut i esport!!!!

Aquí teniu els passos de la coreografia:

I aquí la coreografia completa:

Esdeveniments carabassers