Sant Jordi confinat!

Aquesta diada de Sant Jordi del 2020 serà difícil d’oblidar. Però malgrat totes les dificultats, els entrebancs i les tristors, celebrarem aquest dia a casa amb els nostres familiars. Nosaltres, com a Associació de Famílies, i ja que no hem pogut celebrar plegades la nostra tradicional Fira de Sant Jordi al pati de l’Escola, ens sumem a la celebració confinada:

Volem omplir la nostra web de dibuixos i manualitats dels nostres infants i així recordar que no estem soles!!!!

Així que si us ve de gust, envieu-nos una foto  de la vostra creació de Sant Jordi avui o demà a comunicació@afacancarabassa.cat i dijous tindrem un mural virtual amb totes!

També us volem compartir algunes propostes que ens semblen interessants:

En aquest enllaç trobareu un un munt d’idees: https://beteve.cat/cultura/sant-jordi-2020-casa-confinament/

Recordeu que és important fer barri i que les llibreries, com tots els negocis petits, s’ho estan passant malament, Una alternativa és el que ofereix la web: https://llibreriesobertes.cat/ on participen diverses llibreries d’Horta i del nostre entorn. Pots comprar els llibres ara, i recollir-los quan acabi el confinament.

El cor d’Horta també fa una iniciativa per Sant Jordi, es pot consultar a: https://corhorta.com/ca/2020/04/20/sant-jordi-a-casa-amb-el-cor-dhorta/

Esdeveniments carabassers