COMUNICAT CASAL D’ESTIU

Benvolgudes famílies;

Degut a les normes de Seguretat i Higiene que ens marca la Generalitat de Catalunya, ens veiem amb la necessitat de tancar ja els grups per tal d’organitzar un Casal que reuneixi totes les mesures de seguretat necessàries pel els infants i els monitors. Són moments excepcionals i haurem de prendre mesures excepcionals.

És per això que ens veiem obligades a tancar les inscripcions aquest divendres dia 22 de maig a les 22 h. També us recordem que hi ha places limitades i que en el moment en el que alguna setmana de casal sobrepassi el límit de 100 infants, també s’haurà de tancar les inscripcions d’aquella setmana en concret.

Volem traslladar-vos  que estem treballant en que el nostre Casal d’Estiu reuneixi les màximes condicions de seguretat per als nostres fills i filles tal i com ens indiquen desde l’Administració.

Es preveu que les activitats de lleure participades per infants podran començar en la fase 3 del desconfinament. Tanmateix, actualment això no está explicitat en cap BOE o document oficial i normatiu i aquest aspecte podria variar en un futur. 

Per tota la complexitat que aquestes mesures comporten i la situació que estem vivint demanen a les famílies flexibilitat, paciència i col·laboració per tal que tot funcioni correctament. Us volem tornar a recordar que total la organització recau en tres mares voluntàries en coordinació amb l’equip de monitors.

De moment, el Casal es podrà fer però de forma diferent, i per tant, cal adaptar-nos a les noves circumstàncies  i ser corresponsables per ajudar en tot el possible a l’equip de monitores i monitors en la seva tasca.

A continuació volem compartir amb tots vosaltres les mesures que ens indiquen i ens afecten com a famílies i com anirem organitzant el Casal:  protocol_casal_estiu_ maig_2020 

Us recomanem que us llegiu amb calma tot el document i si teniu dubtes les traslladeu pel grup de Whatsapp o per correu electrònic a casaldestiu@afacancarabassa.cat

Seguirem informant de més novetats conforme les anem tenint.

Casal d'estiu