MÉS INFORMACIONS DEL CASAL

Informacions important per a les famílies:

 1. El període oficial per inscriure a les famílies al casal va finalitzar el 30 de maig. I avui dimecres dia 10 a les 23.59 h finalitza el període per fer modificacions d’última hora en aquestes inscripcions (anul·lació o incorporació d’alguna setmana, canvi d’algun horari, etc. ). A partir d’aquest moment, es passarà a cobrar allò que consti a la inscripció.
 2. Totes les persones que esteu inscrites teniu la plaça assegurada però no tots els canvis que proposeu poden ser garantits. Recordeu que aquest any hi ha restriccions d’aforament i de grups i per aquesta raó la organització no pot ser tan flexible com a tots en agradaria.
 3.  No va haver reunió informativa del casal abans de les inscripcions com acostumem a fer abans de setmana santa per la situació excepcional que es va viure. Per aquesta raó, la informació es va donar a través del grup de whatsapp i de la web.
 4. La reunió d’aquest divendres dia 12 és ja la reunió pre-casal on els monitors es presentaran, us informaran de com serà el dia a dia dels infants, què heu de portar, quines mesures es prendran, etc.  Després us farem arribar via correu electrònic la informació donada i els horaris previstos, etc…
  1. Primària a les 18 h
  2. P3, P4 i P5 a les 19 h
 5.  Recordem un cop més, que la organització del casal l’han dut a terme la comissió de l’AFA del casal d’estiu formada per 4 mares voluntàries i per l’equip de monitors/es. S’han seguit i se seguiran tots els protocols oficials de seguretat establerts. Podeu consultar-los a la web següent: https://www.estiuamblleure.cat/ca/protocols-guies-i-models-prevencio-i-seguretat/
 6. Es podran fer les sortides a la piscina un cop a la setmana! Però queden suspeses les altres excursions fins que les mesures de seguretat ho permetin.
 7. Pagament:
  1. Es farà domiciliat per totes les famílies sòcies de l’AFA en dos terminis, un a partir del 15 de juny i l’altre a mitjans de juliol. Aquí ja es tindrà en compte i descomptarà l’import per les famílies amb beca concedida.
  2. Les famílies no sòcies de l’AFA hauran de fer una transferència a l’AFA també a partir de dilluns 15 de juny. Si tenen dubtes, cal que es posin en contacte amb la Isabel (seccretaria de l’AFA) a:  secretaria@afacancarabassa.cat
 8. La secretaria estarà disponible per qualsevol dubte al telèfon: 934074015 cada dia de 9 a 15 h a partir del dia 22 de juny, dia que comença el Casal d’enguany.

Us esperem a totes les famílies el divendres a la reunió virtual.

Recordeu: CONVOCATÒRIA REUNIÓ INFORMATIVA PER A LES FAMÍLIES DEL CASAL D’ESTIU 2020 I ALTRES INFORMACIONS IMPORTANTS

Casal d'estiu