Fotos, agraïments i comiat fins setembre!

El Casal està ja enfilant la darrera setmana de juliol. Han estat 6 setmanes de nervis i algunes incerteses però finalment tot ha anat molt bé i podem dir amb orgull que hem gaudit d’un Estiu de Contes!

Moltes gràcies a totes les famílies que heu confiat en les mares de la Comissió del Casal i en tot l’equip de monitors/es, sense el vostre recolzament i confiança res d’això hagués estat possible.

Com bé sabeu, el Casal d’enguany ha estat especialment difícil d’organitzar i de coordinar i en alguns moments semblava una missió impossible… però ha pogut més la il·lusió i l’empeny perquè els nostres infants necessitaven un espai de lleure, diversió i companyia després de tants mesos a casa. S’ha dut a terme seguint tots els protocols, amb la màxima precaució i seguretat. Però això, ha estat possible perquè totes les famílies heu col·laborat activament perquè tot pogués funcionar. En nom de monitors, monitores, equip de coordinació i comissió del Casal, de nou gràcies.

Encara ens queden dos setmanes de Casal, ens veiem doncs dintre d’un mes. Engeguem de nou el dimarts 1 de setembre!

Fins llavors, bon estiu i cuideu-vos molt!!!!!

Casal d'estiu