TORNA EL CASAL D’ESTIU

El dimarts 1 de setembre torna un Estiu de Contes amb algunes novetats. Recordeu que són dos setmanes curtes de 4 dies, una de dimarts a divendres i l’altre de dilluns a dijous.

El protocol dels casals determina ara que si un infant té símptomes compatibles amb el COVID o ha estat contacte d’un positiu, cal que es faci de seguint el protocol del departament de salut, i per suposat no es pot portar a l’infant al casal fins a tenir els resultats. La novetat és que mentrestant el grup podrà seguir l’activitat habitual fins al resultat del PCR, que en ser positiu, si que seria motiu perquè tot el grup resti confinat.

Cal que en tot moment continuem amb totes les mesures que es van establir al juliol, cada dia cal testejar els símptomes i prendre la temperatura de l’infant a casa abans de portar-lo, ja que això és responsabilitat de les famílies.

El divendres dia 4 i el dijous dia 10 de setembre, tots els grups aniran de sortida a la piscina de Montjuïc com al juliol i per tant es farà horari de 9 a 17 h, facin el horari que facin els altres dies. No es realitzaran altre tipus de sortides per motius de seguretat.

Pel que fa a les entrades i les sortides del casal, també es continuaran fent esglaonades. Durant aquest cap de setmana rebreu un correu personalitzat amb el nom del grup, monitor i horaris d’entrada i sortida.

 

 

I recordeu totes les informacions sobre el que han de portar, etc, es mantenen igual.

La podeu trobar en aquest enllaç: INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES CASAL 2020

I qualsevol dubte a casaldestiu@afacancarabassa.cat o al grup de WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/G5oJpVzyMLO8Yyy6OY3aVH

INFORMACIÓ SOBRE ELS PAGAMENTS: Qualsevol dubte sobre aquest tema a secretaria@afacancarabassa.cat o per telèfon 934074015 a partir de dilluns dia 22 de 9 a 15 h.

I PELS NOUS INFANTS: DOCUMENTS QUE S’HAN D’OMPLIR I ENVIAR ABANS DE COMENÇAR EL CASAL a casaldestiu@afacancarabassa.cat

Cap infant el podrà realitzar sense que l’organització del casal els tingui el primer dia.

Casal d'estiu