UNA TAN DESITJADA BENVINGUDA A TOTES LES FAMÍLIES

La Junta i les comissions de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Torrent de Can Carabassa us donem la benvinguda a aquest curs tan especial.

Recordeu que la vostra participació a l’AFA com a socis és imprescindible per garantir que puguin continual els serveis que s’ofereixen en horari no lectiu: acollida, espai migdia amb el menjador, extraescolars, casal…

A més, l’AFA fa d’enllaç entre les famílies i l’escola, coordina les comunicacions, etc. Totes les famílies sòcies som l’AFA i és important perquè d’aquesta manera, també podem opinar i participar de totes les decisions que es prenen en assemblea, coneixer de primera mà com funciona l’Associació i compartir amb les altres famílies tot allò que ens interessi o ens preocupi.

Per últim comentar-vos que algunes comissions necessiten persones com vosaltres per col·laborar. Animeu-vos a participar!

Així doncs, benvingudes i comencem amb molta força i il·lusió per tirar endavant aquesta situació tan complicada!!!

Endavant!

Informacions d'interès