APUNTA’T A LES EXTRAESCOLARS DEL TORRENT DE CAN CARABASSA

EXTRAESCOLARS 2020-2021

Benvolgudes Famílies,

Aquest curs, per les causes que tots ja coneixem de pandèmia, es realitzaran menys extraescolars que en altres anys, ja que només disposem dels espais PATI (aire lliure) per realitzar-les.

Fins l’hora d’inici de l’activitat, les alumnes restaran al pati, en grups per cicle separats, berenant i sota la supervisió de la Coordinadora, la Roser o les monitores de l’acollida.

PREU: 25€ per als Socis (37,50€ pels No Socis)

CALENDARI:

  • Del dimecres 23 al diumenge 27 de setembre a les 23,59 h podreu fer el formulari on-line
  • El 30 de setembre comunicarem aquelles activitats que han sortit.
  • El 5 d’Octubre inici de l’Activitat.

Heu de fer una inscripció per nen/a i activitat. Si una mateixa alumna vol fer dues extraescolars ha d’omplir dues vegades el formulari, una per cada extraescolar.

Aquest curs només podran apuntar-se a les extraescolars les alumnes que formin part de l’alumnat del Torrent de Can Carabassa. Es la manera d’intentar mantenir el major aïllament possible degut a la situació de pandèmia que estem vivint.

Les activitats de Parvulari i el Taller de Cinema es duran a terme al pati de Parvulari i, en cas de Pluja, al porxo cobert de la mateixa planta (excepte cinema que aniria al Porxo de la porta principal).

La resta d’activitats es realitzaran al Pati gran i, en cas de Pluja, al Porxo de la porta principal.

Totes les activitats es realitzaran amb l’empresa de Lleure Diver’s, on tots els monitors han rebut la adequada formació en relació a la prevenció de contagis Còvid. Ells ens subministren de Gel Hidroalcohòlic, termòmetre, desinfectant per material, sabó per netejar les mans, abans, durant i al finalitzar cada activitat, etc. Tot el material serà desinfectat abans de començar l’activitat.

IMPORTANT: En cas de confinament s’haurà d’abonar el 50% del preu l’extraescolar (els dies que l’alumne ha estat confinat/da); Aquest cost és per poder mantenir i assegurar la extraescolar al llarg del curs ja que els costos de monitoratge, compra de material, etc hi són igualment. No es permetran baixes i altes fora de termini.

Terminis d’Altes i baixes: Les activitats Extraescolars, com cada any, són trimestrals (adaptades al calendari escolar) tot i cobrar-se mensualment. Per tant, cap alumne es podrà donar de baixa fins que acabi el trimestre:

1r Trimestre: Octubre a Vacances de Nadal

2n Trimestre: Gener (tornada de nadal) a Inici Setmana Santa.

3r Trimestre: Tornada de Setmana Santa a Final de Curs.

Les baixes únicament es poden informar a través del MAIL:

extraescolars@afacancarabassa.cat. Per donar-la com a assabentada heu de rebre un correu de resposta en el termini de màx 7 dies. Si no el rebeu, torneu a enviar mail o truqueu a la secretaria de l’AFA per notificar-ho.

FÚTBOL: Aquest curs, si tot segueix com fins ara, no podrem realitzar la Lligueta entre escoles.

Totes les activitats queden supeditades a un mínim de 8 inscrits. L’Activitat que no tingui aquest nombre d’inscrits, no es realitzarà. Si al llarg del curs es donen de baixa de les activitats el nombre d’alumnes que no fa possible l’activitat, també s’haurà anular.

BEQUES EXTRAESCOLARS:

Les Beques extraescolars són per infants de 6 a 17 anys i són únicament per activitats esportives, ja que les dona l’Institut Barcelona Esports. ( No entraria: el Cinema i les activitats pels alumnes de Parvulari per l’edat).

Període de Tramitació: del 23/09 al 5/10.

Únicament es pot sol·licitar 1 beca per infant. Si es sol·liciten dues o més, queden anul·lades totes.

Aquest any, degut a les circumstàncies només es faran On-line a través de la web:

www.plaesportescolarbcn.caten l’apartat SUBVENCIONS EFHE.

Us passem els codis de les Activitats:

Futbol sala: 070182FBSESC0003

Hip hop: 070182HHPESC0006 ( Si feu Fit Kids heu de posar aquest codi)

Patinatge artístic: 070182PARESC0009

REQUISITS PER LES BEQUES

  • Tenir entre 6 (nascuts el 2014) i 17 anys.
  • Ser integrant d’una unitat familiar amb un nivell de renda personal disponible, per membre de la unitat familiar igual o inferior a 9.000€ Euros anuals. Es becarà el 90%, 60% o 30% de l’activitat.
  • L’infant o jove ha d’estar empadronat a la ciutat de Barcelona, exceptuant els casos de beneficiaris amb necessitats educatives especials que hauran d’adjuntar el certificat d’escolarització en cas que resideixin fora de Barcelona.
  • Realitzar, durant tota la seva durada, l’activitat que fomenta la concessió de la subvenció.
  • La subvenció és per un màxim d’una activitat esportiva per menor.

SOL·LICITUDS DE BECA

  • Es té en compte la renda familiar del 2019.

Si teniu algun problema, Diver’s ens ha posat una ajuda per mail a diverstiu@gmail.com o be per Watts Up al Telèfon: 617824118.

Recordeu que les beques per piscina són la mateixa. Si demaneu la de piscina, no demaneu aquesta o viceversa.

CANVIS EN LA MODALITAT DE PAGAMENT DE LES ALUMNES BECADES: Ens informen que aquest curs que l’activitat s’haurà d’abonar anticipadament i es retornarà la part becada els mesos de Gener-Febrer, Maig-Juny, Juliol-Setembre.

Entre tots i totes FEM ESCOLA!!!!

Extraescolars