Dia Mundial de la Infància

Avui és el Dia Mundial de la Infància ja que va ser el 20 de novembre de l’any 1959 quan es va signar la Declaració Universal del Drets de l’Infant. L’AFA de l’Escola Torrent de Can Carabassa, en nom de totes les famílies sòcies, vol aprofitar aquest dia per fer una reflexió sobre la situació de la infància a nivell mundial i recordar-nos especialment de tots aquells infants que no tenen les seves necessitats bàsiques cobertes.

Recordem també el dret a una educació pública, inclusiva i de qualitat per a tots els infants del món. I també que l’educació i el creixement personal dels nostres infants no es limita a l’escola i a la família, sinó també contribueixen tots els moments de lleure i connexió amb amics i companys, altres famílies, el barri i l’entorn. Tot i que són temps difícils per aquestes interaccions, no deixen de ser importants. Des de l’AFA us demanem que, malgrat les circumstàncies, no deixem perdre aquest esperit de companyia i comunitat i que gaudim de les petites coses, sempre amb prudència i seguretat.

Els nostres infants ens estan demostrant cada dia que són empàtics, comprensius i responsables i s’han adaptat d’una manera meravellosa a aquesta situació tan difícil per tothom, però també pateixen, tenen dubtes i moments de flaquesa i per això hem d’estar recolzant-los més que mai.

Avui, una abraçada extra quan surtin de l’escola!

Informacions d'interès