Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme: Connectem al Blau!

El proper 2 d abril és El Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, una gran ocasió per a sensibilitzar al conjunt de la societat i per treballar valors i aspectes tan importants com el respecte, la tolerància, la inclusió i la diversitat.

la Coordinadora de monitores de NEE proposarà diferents activitats durant aquesta setmana per donar-hi visibilitat. El divendres dia 26 convidarem els infants a portar una samarreta blava, color de l’autisme, i cada grup es farà una foto amb l’activitat que hagi creat.

Explicarem als nens i nenes la importancia de la diversitat. Hi han contes i documentals que us poden ajudar a l’hora de explicar-ho. Creiem que desde l’espai de menjador és important connectar-se al blau.

El pròxim dijous 25 de març a les 15.30h podreu assistir a la conferència online ‘Claus per a la inclusió educativa’ Link per connectar-vos el 25 de març: http://bit.ly/2NrATsC 💙🏫

Més informació a 👉🏻www.connectatalblau.org

💙💙

Espai Migdia i AcollidaInformacions d'interès