Aquest estiu, un viatge increïble amb la màquina del temps!

Us volem anunciar que l’AFA està acabant de preparar el CASAL D’ESTIU 2021 que tindrà com a eix temàtic moments de la història de la humanitat a les que els infants viatjaran amb La màquina del temps!

La junta de l’AFA, l’equip de monitors/es i la comissió del casal estan treballant de valent per oferir un casal d’estiu divertit i de qualitat com cada any! Amb els nostres monitors i monitores i el servei de menjador de sempre!!!

A més, considerant les circumstàncies difícils en les que ens trobem moltes famílies, hem decidit no pujar preus respecte l’any passat i descomptes pels socis de l’AFA!

Les inscripcions començaran el 24 d’abril i seran online fins al 18 de maig pels que vulguin demanar la beca de l’Ajuntament (recordeu que l’Ajuntament només beca dos setmanes). Si no es demana beca, es podran inscriure fins al 24 de maig, però cal tenir en compte que les places són limitades.

Aquest any com a novetat, caldrà fer una preinscripció de 50 euros que no es retornaran si la família dona de baixa a l’infant amb menys de 15 dies de la data prevista pel seu inici al casal.

La comissió de Casal d’Estiu està formada per cinc mares de l’escola (Laura, Laura, Marta, Anna i Tina) que de manera totalment voluntària, s’estan encarregant de la coordinació del servei. Estan en contacte amb l’equip de monitores i estan tenint en compte totes les directrius i normatives oficials en quant a les indicacions per assegurar la salut dels infants i de les treballadores.

Aquí teniu un vídeo!

Dintre de molt poquet tindrem disponible més informació a la web i al canal de telegram: La màquina del temps

Per qualsevol dubte, envieu un correu a:  casaldestiu@afacancarabassa.cat

Important! Afegim informació d’interès sobre sol·licitud d’ajuts econòmics de la Campanya de Vacances d’Estiu 2021:

Comunicació Departament de Promoció de la infància

Casal d'estiuInformacions d'interès