Benvinguda a la nova Junta!

Com ja sabeu, la junta de l’AFA va finalitzar el seu mandat i van decidir no renovar per a una nova legislatura. D’aquesta manera es va animar a la resta de famílies de l’AFA a engrescar-se per formar una nova junta. Per poder escollir una nova junta, el passat 24 de març es va celebrar una Assemblea Extraordinària.

Es va presentar una candidatura, formada per quatre mares de P5: la Maite, l’Almudena, la Sílvia Grau i l’Alicia Vila que van fer una explicació de la seva proposta, així com de la seva intenció de continuar amb la gestió iniciada per la junta sortint i la intenció d’iniciar el procés d’externalització de l’espai migdia i d’altres activitats gestionades per l’AFA. 

Es va procedir a fer la votació de la candidatura presentada que va quedar aprovada per unanimitat. D’aquesta manera la acceptació d’aquesta nova junta va quedar vinculada a una acceptació per part dels socis d’un canvi de gestió i externalització dels serveis.

Així doncs agraïm la feina, entrega incondicional i esforç de la junta sortint i donem la benvinguda a la nova junta i us emplacem a la propera assemblea!

Aquí trobareu la informació i contacte de la junta: Junta

Informacions d'interès