Cap a un futur sense plàstics? Comencem pels pícnics!

Ja fa un temps, la comissió de sostenibilitat des sostenibilitat va proposar en una de les assemblees de l’AFA eliminar l’ús d’ampolla de plàstic en el picnic del servei de menjador per a les excursions de l’escola i que els infants portin la cantimplora/ampolla d’aigua de casa.

Es va valorar positivament, però va arribar la pandemia i les restriccions i el projecte va quedar aturat. Ara, gràcies a Pam i Pipa, la comissió de serveis i la Junta, ha quedat aprovat i s’ha comunicat a l’equip directiu de l’escola.

Per tant, a partir d’ara cal que les famílies estiguem al cas i posem cantimplora o ampolla d’aigua pel dinar als infants quan vagin d’excursió amb l’escola. Aquest petit gest representa molt pel planeta i ajuda a l’educació dels nostres infants envers a la sostenibilitat i la emergència climàtica. A més, substituïm les bosses de plàstic per bosses de compostatge i les bosses dels entrepans seran de paper. D’aquesta manera realitzem una important reducció dels residus que es generaven a cada excursió o sortida.

Espai Migdia i AcollidaMenús del menjador