Celebrem els Oceans! 🌊🐙

El dia 8 de juny es celebra el Dia Mundial dels oceans. Els oceans connecten a les persones de tot el món, regulen el clima, alimenten a milions de persones, produeixen oxigen, són l’hàbitat d’una gran varietat d’éssers vius increïbles i ens proporcionen medecines i molts més recursos.

Per garantir la salut de les nostres comunitats i de les generacions presents i futures és imprescindible que tinguem cura dels oceans. Des de la nostra petita comunitat que és l’AFA del Torrent de Can Carabassa volem contribuir en aquesta causa, sobretot recordant la necessitat d’aturar la contaminació pels plàstics. Aquesta és una amenaça greu perquè el plàstic es degrada molt lentament i contamina les vies fluvials durant molt de temps. A més, la pol·lució dels plàstics perjudica la salut dels animals marins.


Per posar en valor la necessitat de tenir uns oceans sans,volem demanar-vos que treballeu amb els vostres fills i filles el tema i ens envieu dibuixos,fotos o frases inspiradores relacionades amb els oceans i tot el que ens aporten, a partir dels quals prepararem una sorpresa!


Podeu enviar les vostres creacions a sostenibilitat@afacancarabassa.cat o al grup de whatsapp: Grup Dia dels Oceans

Teniu temps fins el dia 3 de juny!

Informacions d'interès