INFORMACIONS DE FINAL DE CURS

Ha estat un curs difícil (mesures extraordinàries, confinaments de grups…) però podem estar tothom ben orgullós! Famílies, infants i comunitat educativa hem realitzat un gran esforç i finalment, aquí estem, a les acaballes d’aquest curs tan estrany! Des de l’AFA us volem transmetre el nostre agraïment a totes les famílies!

Abans de marxar hem de recordar-vos que, com ja sabeu doncs es va decidir per majoria en l’anterior assemblea extraordinaria de l’AFA, realitzada el passat 25 de maig, a partir del curs vinent 2021/2022, aquells serveis que gestionava l’AFA ( l’Espai Migdia, les acollides, el casal i els acompanyaments d’activitats) seran gestionats per una empresa externa.

Concretament ho gestionarà Pam i Pipa que és l’empresa que portava fins ara el servei de cuina del menjador. Tot i que aquests serveis s’externalitzen, l’AFA, i molt concretament la comissió de serveis, no deixarà de treballar amb Pam i Pipa per garantir un bon funcionament. És per aquest motiu, pel qual necessitem de la vostra ajuda. Per tal de començar a treballar en el curs vinent, Pam i Pipa necessita que ompliu el següent formulari per poder anar posant fil a l’agulla. És imprescindible omplir el formulari el més aviat possible perquè la informació quedi recollida i poder fer ús dels serveis el curs vinent.

FORMULARI INSCRIPCIÓ MENJADOR 21-22

Per últim us volem tornar a recordar que demà no hi ha servei d’acollida de tarda i que l’escola acaba a les 12,30h. Els infants que es queden al menjador sortiran per la porta habitual però a les 15 h.

Molt bon estiu a totes i ens tornem a veure al setembre!

Espai Migdia i AcollidaInformacions d'interès