Inscripcions a Serveis Curs 2021/22

Estimades famílies,
ens posem en contacte amb vosaltres en relació a una comunicació que heu rebut recentement amb un formulari en el qual se us demanen les dades necessàries per poder fer ús del servei de menjador el curs vinent.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ MENJADOR i SERVEIS 2021/22

Aquest any us demanem les dades en aquest format amb motiu de l’externalització del servei de menjador, que va ser aprovada en l’assemblea general de l’AFA que es va celebrar el passat 25 de Maig.
En aquesta assemblea, les famílies sòcies van decidir contractar a PamiPipa pels serveis de menjador, acollida i casal.
Aquest canvi en la prestació del servei fa necessari el vostre consentiment per a la cessió de les dades imprescindibles a PamiPipa per tal que us puguin prestar aquest servei. Sense aquesta autorització no podreu fer ús del servei de menjador en cap de les seves modalitats (fixe, fixe discontiu, o esporàdic).

Per aquest motiu us preguem que ompliu quan abans millor el formulari. Les famílies que no tinguin clar encara l’ús que faran d’aquest servei el uso vinent, poden esperar a Setembre per enviar el formulari.

Espai Migdia i AcollidaInformacions d'interès