Canvi a l’activitat de piscina dels divendres al Casal

Per qüestions d’aforament, la piscina de la Clota va establir de manera sobrevinguda que no podien anar els infants de 2n a 6è de primària del nostre casal el mateix dia de la setmana tal com estava establert. Per poder mantenir el dia de la Piscina i després de fer gestions amb la piscina de Montjuïc, queda de la següent manera:

  • De P3 a 2n de primària aniran en autocar a la piscina del Club Natació Montjuïc. Per fer el desplaçament dins l’autocar hauran de dur la mascareta posada tot el trajecte.
  • De 3r a 6è de primària aniran en bus a la piscina de la Clota, hauran de portar la T16 tots aquells infant que la tinguin i la mascareta posada durant tot el trajecte.

Us recordem que els divendres tots els nens i nenes estan al casal fins les 17h, independentment de l’opció horària que feu durant la setmana. Només tenir en compte que els infants que no dinen a l’escola, s’han de portar el dinar de casa.
El pícnic que fa l’escola consta d’un o dos entrepans (en funció de l’edat),
una poma i hauran de dur cantimplora. Si alguna familia que no utilitza el
servei de menjador i vol demanar el servei de pícnic per la sortida, ens ho
ha de comunicar com a molt tard el dimecres de la mateixa setmana.

El recinte de la piscina de Montjuïc té una piscina petita pels infants de parvulari que l’aigua els hi arriba per la cintura, i la piscina gran que cobreix, cada casal té assignada una zona. És important que els infants que no saben nadar massa bé (i tots fins a 2n primària) portin
bombolleta, armilles de suro… No es pot utilitzar per normativa res que
s’hagi de inflar (flotadores o manguitos).

Casal d'estiuInformacions d'interès