Serveis AFA pel curs 21-22

Com ja sabeu L’AFA gestiona tots els serveis fora de l’horari lectiu. Tal i com es va decidir en les assemblees del curs passat, durant aquest curs es realitzarà l’externalització dels serveis que gestiona l’AFA (menjador, acollides i casal.) I passaran a ser gestionades per PAMIPIPA. En veure’ns immersos en aquest procés, hem tingut una mica de embolic per realitzar la inscripció de les famílies a aquests serveis. Perdoneu les molèsties i moltes gràcies per la vostra paciència.

Si no canvieu res en la demanda de serveis (acollida matí, acollida tarda i menjador) respecte al curs anterior NO CAL QUE FEU RES ni ompliu cap document ni formulari.

Si sou una família nova a l’escola o voleu realitzar algun canvi en els serveis als que estàveu inscrits el curs passat (horaris o dies d’acollida, menjador, etc) si que heu d’omplir i signar aquest document per tal que quedi per escrit la vostra inscripció.

Cal que descarregueu aquest document, l’ompliu i el feu arribar a a secretaria@afacancarabassa.cat

Espai Migdia i AcollidaInformacions d'interès