Ja està aquí la Fira de Tardor

Després de dos cursos molt complicats per les famílies amb les mesures especials per la pandèmia no hem pogut fer les nostres tradicionals fires.

Per això, ens fa molta il·lusió anunciar que aquest curs tornarem a fer-les, tornarà a haver festa de final de curs i a més, hem volgut fer una fira extra, ara a la tardor per tal de retrobar-nos totes les famílies i tornar a fer festa i xerinola.

Tot i que no hi haurà encara servei de bar, tindrem venda de roba d’infants i adults de segona mà a preus simbòlics, jocs infantils i tallers per famílies. També trobareu venda de samarretes, gots reutilitzables, música i molta FESTA!

Veniu amb a família a gaudir aquest diumenge d’un matí (de 11 a 14h) al pati de l’Escola i recordeu que aquesta fira està oberta a tot el barri, així que li podeu dir a familiars i veïns que us acompanyin. Les mares i pares d’enllaç de tots els cursos i les famílies de 1r us estarem esperant amb tot preparat!

Tots els diners recaptats van per la festa de final de curs de tota l’escola que organitzen les famílies de 1r i per projectes i necessitats de la pròpia AFA.

Animeu-vos! I recordeu que totes les famílies som l’AFA i que és una manera divertida de participar i contribuir!

Esdeveniments carabassers